O nama

Ada Bojana
Budva
 


Dobrodošli na www.montenegrobooking.net koji je primarni domen ovog sajta, a možete nas pronaći i na  www.montenegrobooking.info  www.mnebooking.com  www.crnagorabooking.com .
Site je zamišljen za lakši pregled svih smještajnih turističkih kapaciteta u Crnoj Gori, kao i rezervaciju istih putem interneta. Za početak vršićemo lične prezentacije samog sajta u svim hotelima, motelima, hostelima i apartmanima širom Crne Gore, a odabrani gradovi na sajtu su trenutno aktuelni u ljetnjem i zimskom turizmu. Posjetioci site imaju mogućnost rezervacije RENT-A CAR-a kao i TAXI usluge sa organizovanim exkurzijama u Crnoj Gori, a takođe putem linka mogu pogledati site koji se bave nekretninama.
Mi sa ovim site planiramo već u prvoj godini postojanja da što bolje predstavimo CRNU GORU - prvu ekološku državu u Evropi, kao top destinaciju  u svijetu.
 Popunjavanje i ažuriranje site radi kompanija NETMARK d.o.o. iz Podgorice, koja takodje ažurira i popunjava prvi poslovni site u Crnoj Gori, sa preko 400. članova  www.businessbook.eu.com  sa uvijek tačnim informacijama!
 
 Osnivač sajta i NETMARK d.o.o.
 

Top